стаття 22 із 26
32
Серпень 2021року
ефективний бухгалтер
особистий розвиток

Азбука фруктово-ягідного етикету — від А до М

Фрукти і ягоди подають на фуршетах, ділових прийомах, презентаціях, конференціях. Щоб гідно представляти підприємство на таких заходах, дотримуйте правил етикету, що стосуються куштування фруктів і ягід

Людмила Коротіна , головний редактор журналу «Довідник секретаря та офіс-менеджера»

Здавалося б, що складного? Візьми в руку соковитий плід і їж! Однак правила етикету вимагають виконати певні дії, перш ніж насолодитися смаком фруктів або ягід. Отримайте демодоступ і поцікавтеся порадами від експерта

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Як оформити сумісника на основне місце роботи
№ 32, 2021
Календар бухгалтера на вересень 2021 року